Thursday, January 6, 2011

Sassy Style Sweater

DSC_0461 [50%]
It took months for me to finish up this pattern. Actually it only takes about 2-3 days of your leisure time to finish up this easy pattern. I bought this pattern at e-patternscentral.com. The instructions are for 2,4 and 6 years old. It requires using 2 strand of yarn together with 5mm hook, but I managed to use just one strand of Ilaria Viscose with 6mm hook, and can fit my 3 year old child easily.
DSC_0462
Although the pattern say it is easy, but I am having quite a difficult time understanding the pattern, with the weird design (I never made this kind of pattern before, so there comes difficulty with each design).
Technorati Tags:
DSC_0467 [50%]
I am quite amazed at the final outcome of the pattern, it looks kinda of like shrug plus jacket to me. It turned out beautiful. I am glad that it still can fits my daughter.
DSC_0473
DSC_0487 [50%]
DSC_0482 [50%]

8 comments:

Tg said...

Assalamualaikum Fana,
Dah besar dah anak hang.. Masa aku pi dulu merangkak lagi.. Lamanya tak jumpa hang, lebih 2 tahun dah aku rasa.. Rindu sangat kat hang..

Anyway, aku dah lama tak baca blog hang.. Banyak dah hang buat.. cantik2 sangat.. congrats fana.. Hang memang berbakat, even dr US lagi.. Ingat tak Birthday aku dulu hang bagi handbag yg kait tu? Aku simpan sampai sekarang.. Tu la awal2 attempt hang belajar mengait kan??

Bangga aku ada kawan mcm hang..

reezdesign said...

brape harganyer ...

reezdesign said...

brape harganyer...

reezdesign said...

brape harganyer

Farahana said...

Reezdesign,

Harga utk apa ya? Kalau utk tempahan, pattern ni tak buat. Saja buat utk anak saja. Difficult and takes lots of time, hehe.

Farahana said...

Tg,

Thank you Tg. Aku blajar pun pelan2, from pengalaman dan tgk video kat youtube sama.

amani said...

sangat comel!!
model pun comel juga:-)

Farahana said...

Amani,
Thank you, creations Amani lebih cantik n cute jugak!!